Bergen kommune

0 omtaler

• Østre Nattlandsfjellet 4, 5098 Bergen

Legg inn din omtale

(Din epost adresse vil ikke bli publisert.)

× 1 = 3

Retningslinjer for omtaler
Ved å sende inn din omtale går du god for følgende retningslinjer og at omtalen din ikke bryter med disse:
  • Omtalen skal være basert på egne erfaringer med barnehagen, og du er alene ansvarlig for innholdet i din omtale. (Om du har en annen tilknytning til barnehagen enn at du selv har eller har hatt barn der ber vi om at du opplyser om dette).
  • Omtalen skal inneholde en begrunnelse for dine synspunkter eller en beskrivelse av din opplevelse. Omtaler med begrenset eller ingen informasjonsverdi for andre foreldre vil kunne avvises.
  • Omtalen skal være saklig og ikke inneholde konkrete anklager om tjenesteforsømmelse, eller informasjon som kan knyttes til enkeltpersoner ved barnehagen.

• (Alle omtaler blir lest og kontrollert av oss i Barnehagevalg før publisering. Derfor vil det kunne ta opp til noen timer før omtalen blir synlig).

Utviklet av Waboom AS